Cookie + persondata

Accept af Cookies

 

Ved at benytte www.hoejrisfemmeclothing.dk accepterer du, at vi anvender cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.

 

En cookie registrering er ikke en person henfør bar oplysning, men udelukkende en registrering af brugerens terminal og dennes adfærd på sitet. En adfærds registrering som kun bruges til optimering.

 Cookies hos www.hoejrisfemmeclothing.dk bruges ligeledes i form af anonyme statistik programmer og eventuelle ad-cookies som bruges via vores markedsføring.

 

Højris Femme Clothing anvender samarbejdspartnere til at indsamle oplysninger om brugen af www.hoejrisfemmeclothing.dk. Indsamlet data anvendes til følgende formål:

- Tekniske funktioner, som kan huske dine præferencer.

- Måling af trafik på websitet, så vi fx kan se, hvor mange der besøger vores site.

- Individuelt tilpasset annoncering på baggrund af din adfærd, så vi kan vise de annoncer, som er mest relevante for dig.

- Annoncering, så vi kan styre, hvor ofte du præsenteres for den samme annonce samt registrere, hvor mange der klikker på den.

 

 DU KAN SLETTE COOKIES:

 

En cookie er en fil som du til enhver tid kan slette igen da den sendes fra en web-server til lokal opbevaring på din computeres harddisk.

 Du har også mulighed for i de fleste browsere at slå brugen af cookies fra, men denne funktion medfører at det praktisk talt er umuligt at gennemføre købet på vores site og det begrænser ligeledes den generelle brug af Internettet.

 

 

 

Persondatapolitik

 

Her kan du læse, hvordan Højris Femme Clothing håndtere personoplysninger.

 

  1. Dataansvarlig

 

Højris Femme Clothing er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Vores kontaktoplysninger er:

Højris Femme Clothing

 

Storegade 25,4780 Stege

 

CVR-nr.: 36537280

 

Telefon: 50071200

 

Mail: shophoejris@gmail.com

 

  1. Hvilke personoplysninger indsamler vi, formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen

 

 

  • Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:

 

  • type af browser
  • søgetermer
  • IP-adresse
  • netværkslokation
  • informationer om computer

 

 

Formålet med indsamlingen.

Optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google, osv. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud

 

Retsgrundlaget.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

 

Tidsrum for opbevaring.

Oplysningerne slettes når du ikke har besøgt hjemmesiden i 1 år.

 

  • Køb eller kommunikation via hjemmeside

 

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger du selv angiver:

  • navn
  • adresse
  • mailadresse
  • telefonnummer
  • betalingsmåde
  • leveringsønsker
  • IP-adresse

 

Formålet med indsamlingen.

Levering af bestilte produkter, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt administration af dine rettigheder til at returnere og reklamere og overholdelse af krav til bogføring og regnskab.

 

Retsgrundlaget.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores aftale om at levere en varer til dig, samt for at overholde vores retlige forpligtelse der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

Modtagere af oplysninger.

PostNord, GLS eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

 

Tidsrum for opbevaring.

Oplysningerne bliver slettet 3 år efter købet, medmindre vi har et legitimt behov for at opbevare oplysningerne i længere tid, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, eller hvis opbevaring er nødvendig for at vi kan opfylde et lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

 

 

  1. Dine rettigheder

 

Ret til at se oplysningerne (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

 

(oplysningerne skal senest være rettet 1 måned efter modtagelse af anmodningen)

 

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår øverst på side 1.

 

  1. Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.

 

 

  1. Klageinstans

 

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk