1-3 DAGES LEVERING MED GLS ❤️

Copyright

Al tekst, billeder og illustrationer på hjemmesiden: www.hoejrisfemmeclothing.dk er underlagt ophavsretsloven - det gælder også for vores Facebook og Instagram. Det er derfor forbudt at kopiere billeder eller benytte indholdet på anden vis fra www.hoejrisfemmeclothing.dk.

Hvis billeder kopieres og bruges til salg af egne varer (uanset om produktet er tilsvarende eller identisk og fra samme leverandør) via sociale medier, annoncering eller på egen webshop, vil denne handling blive anset som et køb af vores billeder, og du bliver derfor blive faktureret 3500 kroner eksklusive moms pr. billede. Ophavsretten er gældende for indholdet uanset, hvor du kopierer fra, eller om andre gør det på dine vegne.

Hvis der er lavet en særaftale om, at vores billeder må bruges andre steder, kan det kun gøres med en skriftlig tilladelse fra Højris Femme Clothing. En særtilladelse kan gives, hvis du f.eks. er blogger eller magasinskribent, og der linkes direkte til www.hoejrisfemmeclothing.dk. Hvis indhold benyttes uautoriseret, vil det føre til retsforfølgelse og erstatningskrav.

© www.hoejrisfemmeclothing.dk

Link til ophavsretsloven: https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=164796